Στα πλαίσια της ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας και επειδή ανέκαθεν η Redcall αποτελούσε στήριγμα στους νέους ανθρώπους, ξεκινήσαμε την συνεργασίας μας με τον δημόσιο φορέα StartUpGreece.

Το startupgreece είναι μια ψηφιακή πλατφόρμα πληροφόρησης και δικτύωσης με στόχο να αναδείξει μια νέα γενιά επιχειρηματιών στην Ελλάδα, να φέρει κοντά ανθρώπους και ιδέες και να αλλάξει την αντίληψη για την επιχειρηματικότητα στη χώρα.

Το startupgreece συνδυάζει μια online κοινότητα επιχειρηματικότητα με μια βάση γνώσης και πληροφορίας ειδικευμένης στο επιχειρείν.

Έτσι λοιπόν και εμείς με την σειρά μας, προσφέρουμε σε νεοφυείς επιχειρήσεις υπηρεσίες που θα φανούν χρήσιμες στο ξεκίνημά τους. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα εδώ.

Μπορείτε να διαβάσετε και το Δελτίο Τύπου & Κάλεσμα της Υφυπουργού Βιομηχανίας σε δυνητικούς & νέους Start-Up επιχειρηματίες να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για την Πρωτοβουλία StartUpGreece JoinForces | StartUpGreece

Είστε νέα επιχείρηση

Κερδίστε δωρεάν υπηρεσίες

logo_sg

Στα πλαίσια του StartUpGreece η REDCALL επιθυμεί να συμμετάσχει ως Χορηγός και να προσφέρει υπηρεσίες δωρεάν για τους πρώτους 6 μήνες.

Οι όροι και οι συμμετοχές βρίσκονται στην σελίδα του StartUpGreece.